(+4) 0720.482.767

sigla

info@anada.ro

sigla

0720 482 767

info@anada.ro

Lansarea noii versiuni 13

Anada IT Services are plăcerea să vă anunțe lansarea noii versiuni 13 a Asigra Cloud Backup ™.

Asigra Cloud Backup versiunea 13 este o platformă convergentă care oferă o soluție completă de protecție pentru toate datele aflate pe servere fizice, mașini virtuale, dispozitive mobile și aplicații cloud.

Ce este nou în Asigra Cloud Backup v13:

Protecția convergentă a datelor

Companiile încearcă să satisfacă nevoile de convergență pentru protecția datelor într-un mod care să minimizeze complexitatea și costurile. Asigra Cloud Backup versiunea 13 adresează această nevoie prin includerea mai multor opțiuni integrate pentru recuperarea în cazul unui dezastru, salvarea și restaurarea datelor, arhivarea și securitatea datelor.

Disaster Recovery-as-a-Service

Versiunea 13 include replicarea platformei VMware vSphere pentru a îndeplini obiectivele stricte de timp pentru recuperarea datelor (RTOs). Noua capabilitate permite replicarea mașinilor virtuale fără backup către una sau mai multe replici locale sau offsite. Asigurînd respectarea celor mai exigente RTOs, Asigra elimină necesitatea unor soluții 3rd party de replicare a mașinilor virtuale sau necesitatea unor expertize speciale pentru a gestiona și a menține soluții alternative. Pentru această funcție nu există nici o taxă suplimentară pentru clienții existenți.

Suport Optimizat pentru infrastructura Open Source

Evoluția rapidă IT oferă companiilor noi posibilități, cum ar fi utilizarea serviciilor Infrastructure as-a-Service (IaaS) sau utilizarea unui hardware ieftin, dacă infrastructura este suficient de flexibilă pentru a permite acest lucru. Fiind obligate în mod obișnuit să utilizeze infrastructură proprietară unui anumit furnizor, companiile încearcă să mențină costurile de infrastructură sub control, pentru că nu au buget să-și actualizeze sistemele existente. Pentru a rezolva această provocare, versiunea 13 include suport optimizat pentru infrastructura Open Source, cum ar fi FreeBSD cu ZFS și CentOS, care pot rula pe un hardware obișnuit.

Integrarea Linear Tape File System (LTFS)

Retenția pe termen lung a datelor în scopuri de conformitate legală trebuie să fie gestionată eficient din punct de vedere al costurilor. Banda magnetică este foarte rentabilă, economisind 84% din costuri în comparație cu dispozitivele de stocare bazate pe disc pentru o perioadă de 9-10 ani. Versiunea 13 asigură salvarea automată a datelor vechi pe bandă magnetică în format LTFS prin intermediul aplicației Asigra BLM Archiver, pentru a alinia mai ușor costul protecției datelor cu valoarea acestora.

Salvarea și restaurarea containerelor Docker

Luînd în considerare popularitatea enormă și dezvoltarea rapidă a aplicațiilor pe platforma open source Docker, Asigra Cloud Backup oferă acum cea mai completă soluție de salvare și recuperare pentru datele aplicațiilor găzduite pe această platformă, atât locală cât și în cloud.

Protecția datelor din cloud-ul Office 365

Utilizând Asigra Cloud Backup, companiile pot proteja datele găzduite în cloud-ul Microsoft Office 365 în orice moment în mod automat. Această capabilitate permite companiilor de a recupera date în afară de documentele Word sau tabelele Excel, incluzînd aici datele stocate în Exchange Online, SharePoint și OneDrive.

Localizarea geografică a dispozitivelor mobile și stergerea datelor acestora de la distanță

Datele de pe dispozitivele mobile au nevoie de o mai bună protecție pentru că sute de mii de dispozitive mobile sunt pierdute sau furate în fiecare an. Pentru îmbunătățirea protecției acestor date, versiunea 13 include localizarea geografică a dispozitivelor mobile și ștergerea datelor acestora de la distanță fără costuri suplimentare, pentru a ajuta companiile să închidă această gaură de securitate. Această capabilitate permite utilizatorilor să identifice repede locația geografică a dispozitivelor pierdute sau furate folosind aplicația Asigra DS-NOC cu o interfață prietenoasă Google Maps, și poate șterge datele de la distanță dacă este necesar.

Integrarea cu Microsoft System Center SCCM

Permite administratorilor IT să instaleze și să configureze cu ușurință și în mod eficient din punct de vedere al costurilor aplicațiile client Asigra Cloud Backup în mii de puncte mobile Windows, care nu sunt conectate în rețeaua locală (LAN).

Localizare completă în limba chineză

Permite administrarea mai ușoară pentru administratorii IT din China și extinde oportunitățile de piață pentru partenerii Asigra în a doua cea mai mare economie a lumii.