(+4) 0720.482.767

sigla

info@anada.ro

sigla

0720 482 767

info@anada.ro

Soluții

ANADA IT Services a ales parteneriatul cu Asigra care furnizează singura soluţie de backup fără agenţi disponibilă pe piaţă. Această soluție asigură backup-ul tuturor serverelor din rețeaua clientului prin instalarea unei singure aplicații informatice și nu necesită instalarea unor plug-in-uri sau a agenţilor de backup pe serverele din rețea.

mean applications

Implementarea serviciului nostru online de salvare a datelor include diferite tehnologii avansate precum deduplicarea fișierelor la nivel de bloc, criptarea datelor cu o cheie de 256 de biti pentru maximă securitate, protecția continuă a datelor (CDP), arhivarea locală, retenția pe termen lung a datelor.

ANADA CloudBackup oferă o interfaţă uşor de utilizat, care simplifică procesul de backup şi recuperare şi oferă informaţii detaliate cu privire la operaţiunile programate.

Serviciul este monitorizat de la distanţă 24 de ore pe zi, şapte zile pe săptămână, de personalul firmei ANADA IT Services, şi alertele sunt trimise în cazul în care backup-uri programate nu sunt finalizate sau apar erori.

În cazul unui dezastru major la locația clientului un mediu de stocare portabil este livrat la sediul clientului ori la o locație dinainte specificată pentru restaurarea în caz de dezastru sau se poate executa cu ușurință prin acces la distanță o restaurare pe mediu virtual la sediul firmei ANADA IT Services. ANADA CloudBackup poate fi configurat cu o opţiune de stocare locală în scopul recuperării rapide a datelor. În acest caz datele stocate la nivel local pot fi recuperate rapid la viteza de rețea locală, fără a mai fi nevoie de conectarea prin intermediul internetului la serverele ANADA. Opţiunea de stocare locală poate fi configurată pentru anumite seturi de backup, în special cele care conţin date critice.